top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıÇEKVA

ÇORUMLU PROFESÖR 'YILIN BİLİM İNSANI' SEÇİLDİ👏




Akdeniz Üniversitesİ Öğretim Üyesi Çorumlu hemşehrimiz Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş'a Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Derneği'nce ‘2021 Yılı Bilim İnsanı’ ödülü verildi.


ÇORUMLULARI GURURLANDIRDI


2006 yılında Ankara’da kurulan ve 2016 yılından beri her yıl bilimsel alanda başarılı kişi, kuruluş ve basılmış eserlere ödüller veren Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Derneği, adayların eserlerinin Nobel bilim ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu tarafından değerlendirmesi sonucunda Yılın Bilim İnsanı Ödülü’nün Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş’a verilmesi kararı aldı.


ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI


Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu”muzun değerlendirmesi sonucu 23 Ocak 2022 tarihte oy birliği ile almış olduğu kararla; 2021 yılında ‘Tarım Ekonomisi’ alanında yürüttüğü bilimsel etkinlikler, projeler, yayınladığı makaleler, editörlük yaptığı bilimsel dergi ve diğer akademik hizmetler sebebiyle ‘Kırsal Turizm ve Kalkınma” alanında “Yılın bilim İnsanı Ödülü”, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş’a verilmiştir.” denildi.

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page